האם זה נכון שירקות חי , זה יותר טוב ממבושל?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/07/2008 | 23:15 | מאת: תודה!

בנוסף כאבי שרירים כיווץ , ממה יכול לנבוע ? ומה מכיל את זה?

לקריאה נוספת והעמקה
04/07/2008 | 02:02 | מאת: דנה ויינר

שלום, כל ירק או פיר הניתן לאוכלם בצורתם הטבעית עדיפים במחינת הרכב הויטמינים, המינרלים והסיבים התזונתיים. ישנם מקרים יוצאי דופן בהם הבישול משפר ספיגה וזמינות של חומרים שונים, כמו עגבניה וליקופן שזמינותו עולה בבישול עגבניות. כאבי שרירים וכייוץ נובעים מאימוץ של השריר והצטברות חומצה לקטית. ככל שמתאמנים יותר כך הכיווץ והכאב קטנים יחסית אך לא נעלמים. בברכה, דנה

04/07/2008 | 12:33 | מאת: תודה!

להיות תמיד מכווצים? תודה!

מנהלי פורום תזונה קלינית