פול

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

12/06/2002 | 16:22 | מאת: שמעון

שלום רב, שמעתי שהפול מכיל לדופה חומר החסר לחולי פרקינסון האם זה נכון? בברכה

לקריאה נוספת והעמקה
13/06/2002 | 13:02 | מאת: דנה ויינר

שמעון שלום, ממחקרים שנעשו, גם בארץ, נראה כי אכילה של פול מביאה לעלייה ברמות ל - דופה ובכך יכולה לשפר תפקוד מוטורי. הצליחו להראות עליה ושיפור משמעותי כאשר אכלו 250 גר' פול מבושל במשך מס' ימים . אך מסקנות המחקר היו נכונות לגבי מטופלים עם סמפטומים קלים עד בינוניים של המחלה. מקווה כי עניתי על שאלתך דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית