טחינה גולמית

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

12/06/2002 | 05:30 | מאת: גילי

שלום אני מאוד אוהבת להוסיף טחינה (גולמית מעורבת עם מיים) לסלטים ועוד. כמה מותר לאכול ליום בהנחה שהטחינה מעורבת עם מיים ביחס כף טחינה לכף מיים? תודה

13/06/2002 | 12:12 | מאת: ליטל להב

שלום גילי שאלות של כמות ("כמה מותר לי"), הן שאלות שאין אפשרות לענות עליהן כאן. הטחינה נחשבת למנת שומן בתפריט (כף אחת= מנה). כמה מנות שומן "מותר" ביום, זה תלוי כמה קלוריות צריך בתפריט ומה העיקרון הבסיסי של התפריט, ומה אוכלים חוץ מהטחינה! כך שאיני יכולה לתת לך תשובה מדוייקת. כמות נורמאלית לדעתי הי כף טחינה למנה סלט ירקות. אגב זה מאוד בריא. בברכה- ליטל

מנהלי פורום תזונה קלינית