אוכל וכוח

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/06/2002 | 12:34 | מאת: ליטל

שלום ! אני סובלת מאנמיה (כרגע לא קשה מידי). והבראתי לאחרונה ממחלת הנשיקה . רציתי לדעת איזה אוכל יגרום לי לתחושת כוח ויחזק אותי. רציתי להוסיף שאני צימחונית ולא מרבה לאכול פירות וירקות. תודה מראש ליטל

13/06/2002 | 12:24 | מאת: ליטל להב

שלום ליטל באנמיה מטפלים בד"כ ע"י תוספי מזון כגון ברזל או B12 תלוי מה הבעיה. לחיזוק מערכת החיסון רצוי לצרוך ויטמין C (בעיקר בפירות וירקות). לתחושה כללית, ואנרגיה, פשוט מאוד להתחיל לאכול כמו בן אדם. זה הכל... בברכה ילטל

15/06/2002 | 22:23 | מאת: מיכל

ברכותי להבראתך מהמחלה. האם תוכלי לתת לי טיפים מה כדאי לאכול כדי להבריא ומה עזר לך להתגבר והאם היו לך גם כאבים ומה עזר לך? כמה זמן נמשכה המחלה שלך ? תודה מראש לגבי שאלתך יכול להיות שיעזור לך גם בטה קרוטן

13/06/2002 | 12:24 | מאת: ליטל להב

שלום ליטל באנמיה מטפלים בד"כ ע"י תוספי מזון כגון ברזל או B12 תלוי מה הבעיה. לחיזוק מערכת החיסון רצוי לצרוך ויטמין C (בעיקר בפירות וירקות). לתחושה כללית, ואנרגיה, פשוט מאוד להתחיל לאכול כמו בן אדם. זה הכל... בברכה ילטל

מנהלי פורום תזונה קלינית