האם להפסיק לאכול טופו בגלל האלומיניום?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

09/06/2002 | 00:11 | מאת: שלום

לאור הבעיה של האלומיניום בטופו האם כדאי להמנע מאכילת טופו בכלל?

13/06/2002 | 13:13 | מאת: דנה ויינר

שלום, ממחקרים שנעשו בנושא אלומניום וספיגתו התייחסו למוצרי סויה, ובאופן ספציפי לפורמולות לתינוקות על בסיס חלבון צמחי, חלבון סויה. שם נראה כי היתה עליה בספיגת אלומיניום, אך המקור אינו ידוע בוודאות, האם מקורו במים מזוהמים, בהכנת המוצר, במיכל המכיל את האבקה. אין כל הוכחה או מחקר המתייחס למוצרי סויה האחרים, וכן לא לטופו באופן ספציפי. לאור שאלות שהתעוררו בנושא אנו חוקרים את העניין יותר לעומק, ובמידה ונקבל התייחסות אחרת בנושא נביא אותה באתר זה. דנה

14/06/2002 | 22:22 | מאת: שלום

חן חן על תשובתך הרצינית. האם תוכלי להתייחס למוצרי נקניקיות טופו. האם גם תהליך הכנתן קשור באלומיניום , לפי ידעתך? תודה !

מנהלי פורום תזונה קלינית