נוטרימיל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/06/2002 | 11:20 | מאת: ליאת

שלום לדיאטניות, הנני חולת קרוהן והמליצו על מוצרי חב' נוטרימיל. בחיפוש באינטרנט מצאתי שקיימים מגוון של מוצרים כאלו. הבעיה העיקרית היא מי הוא היבואן או היכן אפשר לקנות אותם? זה חשוב לי מאחר והתזונה שלי מבוססת על תוספי מזון כאלו כמו אוסמולייט וכו'. בתודה מראש, ליאת

ליאת שלום! א. חשוב להבין שנוטרימיל אינו שווה ערך לאוסמוליט, אנשור וכדומה. בעצם זהו תחליף לחלב (ללא לקטוז, בעל ערך חלבון גבוה, תכולת סידן גבוהה מאוד, תכולה קלורית נמוכה יחסית). האוסמוליט הינו תחליף מלא למזון (בכמות של 8-6 פחיות), או תוספת/העשרה כאשר האכילה אינה מספקת (3-1 פחיות ביום). ב. אני חושבת שחברת דנשר משווקת המוצר אך איני בטוחה בזאת. אם מצאת את אתר החברה, את יכולה לפנות בשאלה ישירות אליהם. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית