שאלה בנושא אוכל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

04/06/2002 | 07:00 | מאת: ענת

האם אני יכולה לכלול בדיאטה, שבה אני זקוקה להוריד כ - 12 קילו (עפ"י מה שהדיאטקנית אמרה לי) ארוחת צהריים קבועה של פיתה? עד כה רוב האנשים ששמעתי מהם שעשו דיאטות נמנעו לחלוטין מפיתה כיוון שיש לה ערך קלורי גבוה וכן היא עשויה מפחממות אבל אני נתקלת מדיי יום בבעיה של סנדביץ' לצהריים כאשר בשתי פרוסות לחם קל קשה לשלב ירקות כיוון שהלחם נרטב ועד שאני מגיעה לארוחת צהריים אני מקבלת עיסה שממש לא נראית טעימה. יש אולי עצה?

04/06/2002 | 21:11 | מאת: adi

היי ענת, יש לכם מקרר בעבודה? אם כן אפשר להביא לעבודה סלט גדול, גבינה בקופסא / פסטרמה ואת הלחם בשקית. עדי

ענת שלום! הפיתה מכילה פחמימות וכך גם הלחם הקל. ההבדל הוא שהיא מכילה יותר פחמימות, פיתה אחת שווה לשש פרוסות לחם קל. כך יוצא ששליש פיתה יהיה שווה ערך ללחם המשמש אותך בסנדוויץ'. את יכולה להשתמש בשליש פיתה (לי זה נראה גם לא נוח), או לאמץ את הרעיון של עדי. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית