בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/06/2002 | 18:30 | מאת: שמשון

שלום, אני בן 26, מזה כחדשיים אני סובל מבטן נפוחה. אין לי גזים יותר מכרגיל אלא פשוט תחושה של נפיחות, עגלגלות, ואי נוחות. יש לציין שאני רזה מאוד אך לאחרונה ניכרת "כרסונת" קטנה. אינני נמצא בדיאטה כלשהי והנני אוכל הכול ומהכל. לפני כחצי שנה הפסקתי לעשן לאחר תקופה ארוכה של עישון כבד. אודה על תשובתכן.

שמשון שלום! נראה לי שהסדר הנכון של הדברים מחייב בירור אצל רופא לפני פנייה לדיאטנית. אתה יכול להפנות השאלה לפורום גסטרואנטרולוגיה של רמב"ם. נועה

06/06/2002 | 18:52 | מאת: בדוי

מה עושים כדי שהמבנה גוף יהיה יותר צר?

מנהלי פורום תזונה קלינית