לימודי תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/05/2002 | 14:02 | מאת: יפעת

בעבר שאלתי על לימודים בתחום. לאחר שנתיים של שיעמום במשפטים אני חושבת באופן רציני האם לעשות את הצעד. הבעיה שלי היא שאני חוששת מאוד מכל הלימודים הריאלים בתחום- פיזיקה, מתמטיקה וכימיה. האם מי שאין לו כישרון טבעי לתחום זה של מקצועות ריאלים יכול להצליח בתואר? אני לא בחורה טיפשה ובבי"ס תיכון סיימתי בציונים יפים בתחומים הללו- האם הרמה תעלה על זו שהייתה בתיכון בהרבה? שאלה נוספת- בוינגייט מציעים קורס בתזונה של שלושה חודשים. האם את מכירה את הוקרס? האם הוא יכול לתרום לי משהו כמקצוע (אני מדריכת חדרי כושר)? תודה, יפעת.

19/05/2002 | 15:46 | מאת: דנה ויינר

יפעת שלום, בתור אחת שגם כן חששה מהתחום הריאלי ואפילו היתה לא רעה בבית ספר, אני יכולה להגיד לך בשקט שזה אפשרי ואף סביל. הרמה גבוהה אמנם מזו של התיכון, אך את מדברת רק על שנת הלימודים הראשונה, תחום התזונה הינו תחום ריאלי לכל אורכו ורוחבו, והמקצועות נעשים קשים יותר אך יחד עם זאת מעניינים יותר, ואף יהיו מעניינים עבורך הואיל והינך מדריכת כושר, אז אני מניחה שיש לך מושג או שניים בתזונה נכונה. אינני מכירה באופן מפורט את תוכן הקורסים במכון וינגייט, אך אלו קורסים שמתמקצעים קרוב לוודאי בתחום הספורט, תחום שהינך מתעסקת בו. אני ממליצה לך להתקשר למכון וינגייט ולברר איתם את תוכן הקורס ובמה הוא מכשיר אותך. אני יכולה לומר לך שאין קורס זה מסמיך אותך לעסוק בתזונה קלינית, אלא רק הלימודים באוניברסיטה וההכשרה המקצועית בשילוב. מקווה כי עניתי על תשובתך דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית