דנה שלום!
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
איני יודעת אם זהו הפורום המתאים לכתוב בו, אך לפחות אנסה. אני בת 14, ובזמן האחרון התחילו להיות לי גזים. אני לא אלרגית או רגישה לאף מצרך מזון. כלום. יש לי הרגשה שאני נעשית רגישה לחלב, זאת אומרת שחלב עושה לי גזים, מפני שיום אחד לא אכלתי בכלל חלב או מוצרי חלב ולא היו לי גזים כל היום. איך אפשר לאבחן בצורה קצת יותר מדוייקת, יותר מדעית אולי נקרא לזה אם אני באמת רגישה לחלב או לא? מנסיון כזה אי אפשר להוציא מסקנות מאוד מדוייקות... אז זו שאלה אחת, (איך אפשר לאבחן רגישות לחלב בצורה יותר מדוייקת/מדעית), ועוד שאלה-האם יכול להיות שאני רגישה למצרך מזון אחר כלשהוא? שוב-עד היום לא הייתי רגישה לאף מצרך מזון שהוא. תודה רבה מראש! ענבר.
לקריאה נוספת והעמקה
שלום ענבר, לאבחון רגישות למזון או כל בעיה במערכת העיכול עליך לפנות לרופא מומחה, גסטרואנטרולוג. בברכה, דנה