דופה במזון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

24/11/2007 | 13:21 | מאת: שאול

שמעתי את פרופ קורצין אומר שישנם מזונות המכילים דופה. בין השאר ציין את השעועית. האם זה נכון? איזה מזונות נוספים? מהם התנאים לספיגה אופטמילית? האם דופה נהרס בחום או סביבה חומצית? בתודה

לקריאה נוספת והעמקה
24/11/2007 | 13:55 | מאת: דנה ויינר

שלום שאול, המזון היחיד הידוע לי המכיל L-DOPA הוא הפול כסוג של שעועית. לא כל שעועית מכילה חומר זה. איני יודעת מהם התנאים האופטימליים לספיגה ואין לי מידע לגבי מה קורה לו בבישול או במערכת העיכול. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית