עלייה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/01/2002 | 13:10 | מאת: הכריש

אני 183 ס"מ שוקל 62 קילוגרמים אני חייב לעלות ל 70 ק"ג איך אני עושה את זה? ניסיתי כמעט הכל ולא הצלחתי תודה

20/01/2002 | 14:44 | מאת: ליאת

בחייך. את מי אתה רוצה להרגיז. תאכל סטייקים, שניצלים, תפוחי אדמה ובעיקר תאכל כל יום מנה סביח באבן גבירול 90, תל-אביב. אם אתה לא מעלה 10 ק"ג, הסביח שלנו דיאטטי. אני מוכנה גם להשאיל לך את הקילוגרמים המיותרים שלי, אם לא תצליח להשמין.

20/01/2002 | 15:47 | מאת: שושי

חבל שלא פירטת למה כוונתך ב"ניסיתי הכל". יש כל מיני שייקים עתירי-קלוריות, שמסייעים לעליה במשקל. כמו"כ מומלץ כמובן להתאים תפריט אצל דיאטנית, ותמיד טוב לעשות ספורט, גם לבריאות וגם לנשמה וגם כדי לחטב את השרירים. חוץ מזה, לפעמים משקל נמוך הוא מבנה גוף ולאו דווקא בעיה בריאותית.

21/01/2002 | 08:30 | מאת: אודליה

נו באמת , גבר שבוכה על עלייה במשקל. מה הבעייה? תזלול!!!! אבל שים לב לכולסטרול. בנוסף בפעילות גופנית שמגדילה את נפח השרירים תעזור גם.

לכריש שלום! מהיא הסיבה למשקלך הנמוך, האם אתה יודע? ולמה אתה חייב לעלות ל 70 ק"ג? מהם הניסיונות שניסית וכשלו? במקרה שלך נראה לי שיש צורך בפגישה אישית עם דיאטנית אשר תאסוף את כל הנתונים החסרים, תקבל תמונה ברורה יותר של מצבך ותקבע אם אתה אכן צריך לעלות במשקל ובכמה ק"ג מדובר. אז ניתן יהיה לדבר על איך עושים זאת מבלי לפגוע בבריאות. אני ממליצה לך לפנות דרך קופת החולים שלך ולקבוע פגישה כזו. עד אז, לא הייתי ממליצה לפנות לאכילה בלתי מבוקרת. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית