שאלה לדיאטנית - המשך

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

06/05/2002 | 13:36 | מאת: רוני

שלום הוספתי תגובה לתשובה שלך , אודה לך אם תוכלי להיתיחס אליה (הסיבה שאני רושם זאת כאן היא למיקרה שתפספסי את התגובה כי היא בדף אחורה) תודה

רוני אתה חייב להבין ולהפנים את העובדה שכאנשי מקצוע, יש לנו את הכלים לכוון את הטיפול למטרות הרצויות. אנו יכולים לווסת את המאזן הקלורי בצורה שתשלוט לחלוטין בקצב העליה במשקל כך שהוא יואט בהדרגתיות המאפשרת התרגלות של הגוף. אין לך ברירה אלא לבטוח באיש המקצוע שאליו תפנה. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית