vitamin b12

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

06/05/2002 | 10:52 | מאת: morito

שלום רב אני בן 22 בריא בד"כ. ברצוני לשאול על ההשלכות של ויטמין b 12 . הנני סובל מזה כחודשיים מחוסר מויטמין זה וברצוני לשאול על מה אחראי ויטמין זה. כמו כן איזה מזון עשיר בויטמין b12.

שלום לך! שאלות רבות בנושא זה נשאלו כאן באתר, מכיוון שזוהי בעיה שהולכת ונהיית נפוצה, גם בקרב אנשים בריאים עם הרגלי תזונה טובים. אתה יכול לעשות חיפוש לפי "B12" ויעלו לך כל השאלות והתשובות בנושא. אם עדיין ישארו לך שאלות, אתה מוזמן לחזור ולפנות. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית