רוצה לרדת במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

05/05/2002 | 22:46 | מאת: רעיה

האם ניתן לרזות ללא ספורט? האם ניתן לרזות רק באמצעות הליכה יומית ושמירה על תזונה רגילה?

06/05/2002 | 00:50 | מאת: adi

06/05/2002 | 00:52 | מאת: adi

רעיה, הליכה היא רק זרז!!! עדי

06/05/2002 | 13:43 | מאת: דנה ויינר

רעיה שלום, באופן עקרוני אפשר לרדת במשקל גם ללא ספורט, אך הספורט יכול בהחלט לזרז את הירידה במשקל. כמו כן הספורט יכול להקל על הטיפול התזונתי ומאשפר יותר מרחב תמרון בכל הקשור לאוכל, הואיל ובספורט אנו מעלים את ההוצאה האנרגתית שלנו, ומוציאים יותר אנרגיה ומאשר מכניסים, וכך יורדים במשקל. הליכה היא ספורט לכל דבר ולעיתים שילוב של הליכה עם תזונה מאוזנת, למעשה דיאטה, יכולים להביא לירידה משמעותית במשקל ויכולת טובה יותר לשמור על המשקל לאחר הירידה לאורך זמן. הליכה נעימה דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית