מזונות בריאים
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
היי דנה, 1. אני אוכלת פעם ביומיים - שלושה דייסת קווקר (שיבולת שועל) ורציתי לשאול אם מומלץ להוסיף לה פולן או נבט חיטה (או שניהם) כדי להעשיר אותה. או שעדיף להוסיף מרכיבים אלו בארוחה אחרת. 2. האם את ממליצה על כף אחת ביום של חומץ תפוחים טבעי ?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום נטלי, אני לא רואה בפולן או בנבט חיטה תוסף חיוני או מומלץ מאיזשהי סיבה, את יכולה להוסיף אותו כאוות נפשך. חומץ תפוחים טבעי אינו בעל סגולות מיוחדות ולכן אין לי המלצה מיוחדת לגביו. בברכה, דנה
דנה תודה. לגבי נבט חיטה ופולן - קראתי מספר כתבות שמעודדות את הצריכה שלהם. אני מבינה מתשובתך שאת לא רואה בהם כמשמעותיים. האם יש מזון עשיר בויטמינים, מינרלים, חומצות שאת ממליצה להוסיף כדי להעשיר את התפריט?