חביתה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

05/05/2002 | 15:00 | מאת: שושי

האם יש הבדל מבחינת איכות החלבון בין חביתה לביצה קשה?

05/05/2002 | 15:09 | מאת: ליטל להב

הי שושי התשובה היא לא. איכות החלבון אינה משתנה כי הרכב חומצות האמינו (אבני הבנין של החלבונים) אינו משתנה. מה שמשתנה הוא המבנה בו מסתדרות מחדש חומצות האמינו כתוצאה מן החום. רק לשם הידע, חלבון הביצה הוא האיכותי ביותר שיש (יותר מכל סוג בשר או מוצרי חלב) ליטל

05/05/2002 | 16:06 | מאת: שושי

אז מהו ההבדל בין ביצה קשה לחביתה, מבחינת הערך התזונתי? (מעבר לקלוריות/שומן).

מנהלי פורום תזונה קלינית