קפה, תה ונוזלים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/01/2002 | 11:08 | מאת: שי

האם נכונה הגישה לפיה אין להחשיב כוס קפה או תה ככוס נוזלים? (עיקר השתייה שלי במהלך היום היא קפה)

20/01/2002 | 14:46 | מאת: הלן

נכונה. קפה ידוע שהוא מייבש את הגוף וצריכתו מביאה חשק לעוד כוס קפה לאחר כשעה. רצוי לשתות מים ולמעט בקפה שגורם למתח ועליית אנרגיה מדומה של כחצי שעה בלבד.

20/01/2002 | 15:51 | מאת: נועה שיף

שי שלום! ידוע כי קפאין ותאין המצויים במשקאות אלה ואחרים (קוקה קולה), הינם חומרים משתנים, משמע, גורמים להפרשת נוזלים מוגברת מהרגיל. כאשר עיקר הנוזלים הנכנסים לגוף מכילים מרכיבים אלה, אין רווח של נוזלים אלא הפסד. כדאי לך לנסות ולהחליף כמה מכוסות הקפה בנטול קפאין (ובאותו אופן תה בתה צמחים). נועה

21/01/2002 | 00:57 | מאת: רונן

שלום, תודה על התשובות המפורטות לגבי האומגה 3. צ'יקו - קפה ללא קופאין - ידוע לך משהו עליו ? רונן

מנהלי פורום תזונה קלינית