אכילת שום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/01/2002 | 23:40 | מאת: רפי

שמתי לב שכאשר אני אוכל שום אז הריח שלו יוצא לי מן הגוף. האם יש מאכלים אחרים שגם גורמים ליצירת ריח דרך גוף האדם? האם יש מאכלים או כדורים שגורמים לריח נעים ולא ריח כמו שום ? הנושא די מסקרן. תודה :)

רפי שלום, הריח של השום יוצא גם בנשימה ואין לזה פתרון. לעומת זאת יש לו המון יתרונות בריאותיים. יש מזונות נוספים שריחם מורגש אחרי האכילה, כגון ויטמינים מסויימים. באשר לריח נעים, מכיון שאנשים פחות רגישים לו מעולם לא נתקלתי בכך והנושא לא נבדק. מאוד יתכן.

מנהלי פורום תזונה קלינית