תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

02/05/2002 | 18:33 | מאת: טלי

מה אפשר לתת לילד בן שנה ותשעה חודשים בארוחת ערב שתהייה יותר משביעה. הוא אוכל כרגע ביצה, עגבניה, קצת קוטג', קצת טחינה, יאמי 1-2. שאלה נוספת בקשר אלי, מהו הערך התזונתי של צנון? תודה טלי

05/05/2002 | 14:53 | מאת: ליטל להב

הי טלי הדבר העיקרי שחסר בהרכב הארוחה הזו הוא פחממות מורכבות (תרומתן של אלה לתחושת השובע היא רבה וידועה), לכן כדאי להוסיף קצת לחם או פסטה או אטריות או אורז. לדעתי זה יעזור. ערכה התזונתי של הצנונית, ל-100 גרם: אנרגיה- 17 קק"ל פחממות- 3.6 גרם חלבון-0.6 גרם שומן-0.54 גרם סיבים- 0.54 גרם יום טוב ליטל

מנהלי פורום תזונה קלינית