טיפול מומלץ ב- WIT

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

18/04/2001 | 23:40 | מאת: גיל

אודה ולא אבוש אבל רק כעת מצאתי את האתר וממש הרגשתי שאני נמצא במשפחה טובה כל כך המון חברה עם בעית דלקת בפרוסטטה אני רוצה להמליץ לכם על טיפול חדשני שפותח בארץ ואשר עברתי אותו בארצות הברית שם הטיפול הוא WIT טיפול של חברה בשם ארגומד הרעיון הוא לחמם את הפרוסטטה לטמפרטורה של כ- 48 מעלות ולאחר הטיפול האמבולטורי שוחררתי הביתהכעת אין לי כל בעיה ונמצא אחרי כשנה אחת אינני יודע מדוע לא מקובל הטיפול הנל בארץ ? האם הטיפול מאושר על ידי משרד הבריאות? האם יש לטיפול שעברתי את כל האישורים? ואם כן מדוע בארץ לא שמעתי על כך?

24/04/2001 | 23:06 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לגיל שלום הטיפול עדיין חדשני ונסיוני. אני מאד שמח שזה עזר לך. אם יש אנשים נוספים שזה עזר להם אשמח אם יצרו קשר אתנו, אולי עוד מטופלים יפנו לטיפול זה. יש מספר בתי חולים בארץ שמטפלים בהגדלה שפירה של הערמונית בשיטה זו. שמחתי שקרא שזה יכול להוות פתרון עבור " חברים נוספים לצרה" אנחנו שמחים על כל הצעה בנדון כי התסכול של רופאים וחולים בנושא רב ביותר. חג עצמאות שמח ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת