casodex 150 monotherapy

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

20/02/2002 | 21:53 | מאת: סמי

שלום רב. 6 שנים לאחר כריתה רדיקלית של הערמונית עקב סרטן טיפס הPSA מ0.1 לאחר הניתוח ל1.45 כיום. הומלץ להתחיל טיפול בCASODEX 150 MONOTHERAPY וכן לעשות הקרנה אחת למניעת הגדלת שדיים. שאלתי-א) אנא התיחסותך. ב)למה גורמת ההקרנה והאם יש תופעות לואי. תודה.

21/02/2002 | 22:04 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לסמי שלום הטיפול המוצע בהחלט טוב ומקובל. תופעת לוואי של הטיפול בקסודקס 150 מ"ג היינו הגדלה כואבת של השדיים (PAINFUL GYNECOMASTY ). זאת הסיבה שממליצים הקרנה מינימלית מראש לאזור השדיים. ההקרנה המינימלית הזו אינה מסוכנת ולרוב אין לה שום תופעות לוואי. בהצלחה עם הטיפול . אני מזמין אותך להצטרף לקבוצת התמיכה שלנו. ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת