לחץ בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

10/01/2014 | 17:00 | מאת: לירן

יש לי לחץ בדרכי השתן לעיתים קרובות, בעיקר בלילה שאני קם כ-5 פעמים עם לחץ להתפנות ויוצא מעט שתן, והזרם חלש. אני יכול להתפנות ולאחר מכן להרגיש לחץ רציני לאחר חצי שעה עד שעה. זה נמשך כ-6 שנים וזה היה פחות חמור. כשאני שותה הרבה מים המצב קצת טוב יותר. יש מעט כאב כשאני מטיל שתן. אני בן 31. הארמונית שלי לא מוגדלת לפי צילום שעשיתי לפי כמה שנים, והאנטיביוטיקה שלקחתי לא עזרה לכן כנראה שגם זאת לא בעיה חידקית. אך אעשה בדיקה חיידקנית נוספת. אודה לך אם תכתוב לי מה לדעתך הבעיה ואיך ניתן לפתור או לשפר, תודה, לירן

10/01/2014 | 17:11 | מאת: לירן

בנוסף יש קושי להתחיל הטלת שתן או להקטין את זרימת השתן, ומיעוט זרע בזמן פליטה. הפרוסטטה לא רגישה למגע כששלפוחית השתן ריקה. וגם צינור השתן לא מתרוקן לגמרי לאחר מתן שתן ויוצאות מעט טיפות שתן, לכן אני שם טישו בתחתון באופן קבוע לאחר ההתרוקנות. תודה

לפי דבריך אתה סובל כבר 6 שנים ועדיין לא עברת בירור מקיף אצל אורולוג. חבל . ממליץ לך לפנות לאורולוג ישמע אותך יבדוק אותך וישלח לבדיקות מתאימות ואני מקווה שבסוף גם יוכל לטפל בך ולעזור לך .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת