דלקת כרונית בערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

22/11/2013 | 21:46 | מאת: אלי

שלום דר כץ בן 33, סובל בשנה וחצי האחרונות מדלקת כרונית בערמונית, שגורמת לאי נוחות בקצה הפין,לאחר לקיחת 4 סוגי אנטיביוטיקה ש 2 מתוכם ל 6 שבועות (דוקסילין וציפרו) שלא עזרו, האורולוג אמר שזו דלקת ממקור עצבי ולא מוצא לזה פתרון. כל הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין (STD,תרבית שתן,תרבית זרע,שתן כללי ואולטראסאונד). גם תרופות אנטי דלקטיות לא עוזרות לי. קיים טיפול שיכול להפסיק את הדלקת הזו אחת ולתמיד ? תודה

כן .אני יכול להמליץ לך על טיפול בחימום מקומי . תוכל לקבל פרטים מפורטים באתר שלי www.prostate.co.il. בהצלחה .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת