דחוףףףף

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

25/08/2013 | 15:11 | מאת: עינת

שלום לך דוקטור רציתי לשאול אותך בעלי אומר שיש לו נפיחות באזור הפרינאום Perineum זה נראה כמו נפיחות פנימית גושית .. רציתי לדעת מה יכול להיות שזה ולאיזה רופא הוא אמור לפנות לטיפול בנושא.. אני מנסה לדחוף אותו לטיפול אבל הוא מפוחד וביישן .. ואני לא יודעת אם באמת הוא אכן יפנה לטיפול ...

25/08/2013 | 15:04 | מאת: עינל

לא נראה שיש לו כאבים בזמן שפיכה וכאלה אבל הוא טוען שזה כואב האותו האזור של הנפיחות .. מתחת לאשכים לפי מה שבדקת באינטרנט זה נקרא אזור הפרינאום בין האשכים פי הטבעת

לפנות דחוף לכירורג או אורולוג כנראה אבצס . לא להזניח .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת