בקשה להסבר בדיקת לערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

16/05/2013 | 18:37 | מאת: אהרון

שלום מזה שנה הpsa אצלי גבוה פעם ראשונה 4.75 פעם שנייה 14.75 ואז הובחן דלקת בשתן קיבלתי אנטיביוטיקה בערך חודש לאחר מכן הpsa ירד ל9.75. ציטט גרפיה תקינה בדיקת tuts:f נפח 63 סמ ק אורך 47 ס מ גובה 45 ס מ רוחב 56 ס מ. נלקחו לי 12 ביופסיות ועדיין תשובה. שארית שתן 77 סמ ק יש לי צריבה וכאבים. מה זה אומר? האם זה סרטני? אודה מאוד לתשובה

יש להמתין לתשובת הביופסיה כדי לדעת אם מדובר במחלה ממארת. לערכי פסא עכשיו אין משמעות .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת