שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

14/05/2013 | 18:55 | מאת: אייל

מזה חודשיים יש לי כאבים באזור המפשעה (בין פי הטבעת לבין שק האשכים). הכאב התחיל באשך שמאל, עבר למפשעה, אחרי זה כל שבוע היה "מדלג" למקום אחר אף למלה לאזור הבטן- צד ימין מלה ומטה, צד שמאל מלמטה. לפעמים דקירות. עכשיו "ירד" חזרה למפשעה. כאב דוקר. בוצעו בדיקות דם ושתן (כולל תרבית וכו'), US בטן תחתונה עליונה, אשכים ומפשעה תקין, צואה תקין (גם אין שינוי ביציאות) בהתחלה בשבועיים הראשונים חשתי עייפות (ברך כלל בין 11:00-17:00). אין קשר בין הכאב לארוחות (אולי לקפה- גם לא בטוח). חשוב לציין שכל הזמן הזה אני חש מין זרימה (פולסציה כזו) מתחת לשק האשכים. שמתי לב שהכאב גדל כשאני מתעצבן/בלחץ אך הינו קיים גם במצב רוגע. בלילה ישן רגיל ללא הפרעות. בעבר היו כאבים באשכים שהוגדרו על ידי אורולוג כ"רגילים אצל הגברים" ובדרך כלל חלפו אחרי כמה ימים. משהו חריג ששמתי לב- בלילות יותר מפעם נרדמת לי היד. אורולוג שביקרתי אצלו אמר שאני צעיר (29) בשביל דלקת הערמונית ופסל את זה (ללא בדיקה). כירורג פסל בעיה כירורגית. מתן שתן בתדירות גבוהה יחסית - פעם בשעה-שעתיים בערך (אך זה היה כך תמיד) לפעמים יש תחושה של אי התרוקנות המלאה. מה דעתך בבקשה?

לא יודע. אולי דלקת כרונית בערמונית ? אולי לנסות טיפול תרופתי לניסיון . פנה לאורולוג .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת