US דרכי השתן חשש לנוקטוריה??

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

31/03/2013 | 13:24 | מאת: מרק

בן 65 עברתי בדיקה US של דרכי השתן והכליות בגלל השתנה בלילה בין 3 ל 4 פעמים קם לשרותים גודל הערמונית 4 2.9 3.8 שארית 37 סמק רצתי לדעת עם הערמונית בגודל תקין? והשארית תקינה לגילי 65 וזה יכול להיות הסיבה לריצה לשרותים בלילה לפמיים יש לי זרם חלש ולפמים זרם חזק השמח לקבל תשובה והסבר למצב תודה וחג שמח נ.ב ביום אני משתין כול שעה שעתיים הריצה לשרותים ביום זה סיפור של 35 שנים!!! בלילה בשנה האחרונה שותה בערך 2 ליטר ביום ובלילה

גודל הערמונית לא קובע. לפי הסיפור נראה שאתה סובל מהפרעה במתן שתן ממליץ לך להבדק ע"י אורולוג ולקבל טיפול שלא יפגע באיכות החיים.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת