דלקת הערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

19/03/2013 | 21:28 | מאת: מוטרד

שלום דר לפני כארבעה חודשים החלתי להרגיש כאבים באשך שמאל ולאחר מכן כאב בזמן מתן שתן וכאב ברצפת האגן שהשליך למפשעתו ובטן תחתונה (תחושה של מתיחה באיזור הבטן התחתונה), הופניתי לאורולוג שנתן לי טיפול אנטיביוטי במשך 10 ימים ולאחר שזה לא עזר , שלח אותי לאולטרסאונד רגיל שם הערמונית נמצאה במצב תקין ללא הגדלה או נגע , לבסוף הוא נתן לי תמסולין שעזר לי אך לא העביר את הסימפטומים לחלוטין וגם פתחתי תופעת לוואי , פניתי לחוות דעת של אורולוג נוסף שלא הבין מדוע נתנו לי תמסולין ואמר שאין לי כלום. אף אחד מהם לא שלח אותי לבדיקות נוספות כמו בדיקות הכוסות וכדו... יש לי מספר שאלות - 1 האם התסמינים הם בהכרח תסמיני דלקת כרונית של הערמונית 2 כשאני חש שהבטן מלאה ומרגיש שאני צריך להתרוקן , יש תחושה של הקלה , כשהייתי אצל רופא גסטרו הוא שמע כי יש חשד לדלקת הערמונית השליח את זה ישירות על הדלקת ולא הפנה אותי להמשך בדיקות, האם אין צורך לוודא שהבעיה היא לא גסטרולוגית? 3 האם תמסולין עם אוויל באמת יכולים להעביר את הדלקת? 4 האם דלקת בערמונית יכולה לגרום גם לכאב בבטן עליונה או בשרירי בטן עליונה 5 האם היא יכולה ליצור תחושת חולשה או בחילות אשמח לקבל תשובה והמלצה כיצד להמשיך והאם יש צורך לבצע בדיקות אחרות (באם כן , ממי אני יכול לקבל הפניות לבדיקות אלו)

יכול להיות שמדובר בממצא חולף. אך אם עדיין יש לך את ההפרעות שציינת אכן תרופות שקיבלת יכולות לעזור לך . גם חימום מקומי באיזור הפרינאום יכול להקל .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת