בדיקה אצל אורולוג - וריקוצלה.

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

15/02/2013 | 18:09 | מאת: דור

לפי בדיקת אולטרסאונד ראו שיש לי וריקוצלה 4 מ"מ עכשיו כשאני אחרי מקלחת חמה רואים בליטות של וריקוצלות ביותרת האשך אפשר גם מאוד מאוד להרגיש! (צד שמאל) וכשקר האשכים מתכווצות ואי אפשר לראות או למשש וריקוצלות. ככה זה אצלי. כשהאורולוג בדק אותי האשכים שלי היו מכווצות קח שהוא לא הרגיש ולא ראה. הוא אמר שאין לי וריקוצלות. ואז כשהוא הסתכל באולטרסאונד הוא ראה ואמר לי שזה כלום ופחות מ10% שתעשה ניתוח. עכשיו בקשר לעניין הזה אני הזה, והרופא לא מודאג בשבילי כי הוא לא ראה או מישש, אבל אחרי מקלחת חמה אני כן מרגיש וכן רואה. מה לעשות? ללכת עם החשיבה של הרופא? או שלי?

קשה לתת תשובה ללא בדיקה. ממליץ להבדק ע"י אורולוג נוסף ואז להחליט. לא ציינת גילך .

16/02/2013 | 23:39 | מאת: בן 16 וחצי

בן 16 וחצי, קצת מוקדם לגילי אני חושב, מה אתה אומר ?

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת