בדיקות לרמת טסטוסטרון

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

22/01/2013 | 18:27 | מאת: yuval

מה פשר הבדיקות הללו לבירור רמות טסטוסטרון ? מה ההבדל ביניהם ? מה מהם חשוב בעיקר ? testosterone free testosterone free androgen index testosterone bioavailable

מה הסיבה שביצעת את הבדיקות האלה ? רצוי לפנות לרופא השולח . .

22/01/2013 | 19:14 | מאת: yuval

אני במעקב אחר רמות טסטוסטרון גבוליות אצלי (בתחתית הנורמה) במהלך השנים הללו הופניתי לבדיקת רמות טסטוסטרון + טסטוסטרון חופשי. את testosterone bioavailable מעולם לא בדקתי, כנראה אין את זה בקופ"ח. את free androgen index מצאתי רק ב 2 בדיקות שביצעתי, ובהפנייה לא היה רמז לכך, כך שאין לי מושג מה זה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת