כאבים בערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

15/01/2013 | 13:51 | מאת: יוסי

שלום רב, אני בן 38. לאחרונה נדמה לי כאילו יש לי מדי פעם כאבים קלים בערמונית. זה לא משהו שמפריע לי ואם אני עסוק אני לא ממש שם לב לזה, אבל אם אני יושב ולא עושה כלום (קורא או רואה טלויזיה) אני חש בזה לפעמים. זה אפילו לא בדיוק כאב, פשוט אני כאילו מודע לערמונית. האם עלי לעשות בדיקה? אין לי בעיות במתן שתן (לא בתכיפות ולא בצריבה), וגם לא בעת קיום יחסי מין. אני מאוד מאוד מאוד לא רוצה לעשות בדיקה. (נבוך). אך אם צריך כמובן שאלך. קראתי בהודעה קודמת שמישהו סיפר שעשו לו בדיקה על הגב כשרגליו מקופלות וזה נשמע לי נורא ואיום (חשבתי שעושים את זה בשכיבה על הצד). האם אפשר לדעת מראש כיצד הרופא בודק?

אם לא מפריע לך התעלם. אם בכ"ז מטריד אותך פנה לאורולוג ותבצע את הבדיקות הדרושות .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת