טסטוסטרון

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

13/01/2013 | 23:38 | מאת: שי

שלום בן 37 מזה שנים רמות הטסטוסטרון אצלי נמוכות לעיתים בתחתית הנורמה, לעיתים מתחת לנורמה. בבדיקת MRI נשלל גידול מפריש פרולקטין האם יש סיבות אורולוגיות שיכולות לגרום למצב הזה ? אם כן, איך מאבחנים, ומה הטיפול ? תודה

ממליץ לך לפנות לרופא אנדוקרינולוג.

15/01/2013 | 20:36 | מאת: שי

ברצוני לשאול, האם במידה ו LH - FSH ברמה תקינה, זה שולל אפשרות שהבעיה היא מהאשכים ? האם ישנן עוד בעיות אורולוגיות שיכולות לגרום לטסטוסטרון נמוך או שזה קשר אך ורק לאנדו ? כמו כן, האם וריקוצלה קשורה לרמת טסטוסטרון נמוך ?

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת