אתה מנתח באסותא

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

06/01/2013 | 17:17 | מאת: שירה

ד"ר שלום לך כמו ששאלתי אתמול מי בדיוק מטפל באבי אחרי הניתוח באסותא ? הרי המנתח (אתה) עוזב את בית החולים לאחר התאוששות של המנותח . האם קיימת שם מחלקה אוולוגית עם רופא שמכיר את המנותח או מכיר את תיקו אישי ? נא שכנע אותי למה כדאי לעשות ניתוח אורולוגי בבית חולים פרטי כדוגמת אסותא. תודה

כפי שציינתי אני מנתח בבי"ח אסותא בעיקר ניתוחי ערמונית ללא פתיחת דופן הבטן. בעבר הייתי גם מנהל מחלקה אורולוגית בבי"ח לניאדו בנתניה וכיום אני עובד רק בבי"ח אסותא .כאשר מגיע אלי חולה למרפאה ומבקש שאנתחו , אני מסביר לו בפרוטרוט את שיטת הניתוח וכן את מהלך האישפוז לפני ולאחר הניתוח . את הטיפולים השוטפים מבצעות האחיות המיומנות ואני מבצע את הביקורים. לעיתים אפילו פעמיים ביום אני מגיע למחלקה. אני גר סמוך לבי"ח וכן מרפאתי הפרטית נמצאת ממול בי"ח אסותא. החולה נמצא באחריותי שלי המלאה . אני חושב שאת צריכה להיות בטוחה ברופא שבחרת שיבצע את הניתוח הנכון במיומנות הגבוהה . מבחן התוצאה הוא הקובע. בהצלחה .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת