ניתוח ערמונית באסותא

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

04/01/2013 | 22:09 | מאת: שירה

שלום ד"ר אבי סובל מערמונית מוגדלת שפירה -הוצע לו על ידי שני רופאים לבצע ניתוח הסרת הערמונית בשיטה הפתוחה באסותא רמת החייל. לפי הבנתי הרופא המנתח עוזב את חדר הניתוח לאחר הניתוח או לאחר התעוררות המנותח. כפי שנמסר לי זמן האשפוז הוא חמישה ימים. מי בדיוק מטפל באבי בזמן האשפוז ? האם מדובר במחלקה אורולוגית רגילה ? הרי הרופא שנמצא במחלקה לא כ"כ מכיר אישית את החולה אלא רק את תיקו האישי תודה

שירה שאלות לגיטימיות ויש צורך לשוחח על כך עם הרופא המנתח שהוא האחראי .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת