חימום

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

02/10/2012 | 19:31 | מאת: עמית

מהוא הטיפול לחימום הערמונית והאם הוא עוזר לדלקת כרונית לא חיידקית של הערמונית? האם הטיפול מומלץ? האם הד"ר מכיר טיפול זה? האם טיפול זה ניתן גם בבתי חולים ללא תשלום? תודה

04/10/2012 | 10:43 | מאת: s

הטיפול בחימום לערמונית מבוצע בארץ למעלה מ- 30 שנה. אני הייתי בקבוצה של האורולוגים שעסקה בפיתוח ובטיפולים הראשוניים הניסיונים בבי"ח איכילוב בזמנו. מאז ישנם מספר מכשירים שונים ומפותחים ומדוייקים יותר. כרגע אני אישית מבצע את הטיפולים במרפאתי הפרטית. תוכל להיכנס לאתר ולקבל את כל האינפורמציה . בהצלחה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת