כאבי בטן תחתונה ימין ואגן שמאל וגב תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

17/09/2012 | 22:58 | מאת: סובל

שלום רב אני בן 35 סובל מכחצי שנה מכאבי בטן תחתונה מימין ואגן ומפשעה צד שמאל אשר נשללה כל בעיה אורטופדית ביחד גם לפעמים תוקף אותי כאבי גב תחתון חזק יש לי לפעמים צריבה במתן שתן ופעם בעת הטלת שתן זה היה מקוטע ולמשך כ5 דקות האם בעת קיום יחסי מין ע שתי עם שמן תינוקות לפני החדירה יכול לגרום לי איזה שהיא דלקת? נא עזרתך מה עליי לעשות לפי מה שקראתי על זיהום אגן זה קשור לזיבה ? נא עזרתך

20/09/2012 | 08:52 | מאת: s shalom123

בזיבה יש הפרשה מהשופכה וכנראה שאין לך .

05/12/2012 | 01:18 | מאת: מוטי

דוקטור שלום רב אני סובל כחצי שנה מכאבים ושינויים ביציאות בבטן. עברתי קולונסקופיה ובדיקות דם מגסטרולוג- תקין. הכאב כעת מגיע פחות מהבטן, הפך להיות דקירות בצד ימין ושמאל, אגן והקרנה לאזור שלפוחית השתן, מפשעה, אשכים (ממש כאב באשכים). קיבלתי הפניה לאולטראסאונד בטן ואשכים. המלצות לבדיקות נוספות? PSA? אני בן 40, למעט אסטמה, בריא. תודה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת