שיטת גת גורן

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

09/08/2012 | 19:54 | מאת: יפתח

האם יש מידע מבוסס על שיטת גת גורן להקטנת הערמונית?

כאורולוג מנתח בעיקר ניתוחי ערמונית לא ידוע לי על הצלחת השיטה וגם לא מידידי האורולוגים אני שומע שאין לשיטה זו כל תוצאות. אישית אני מכיר מספר בודדים של חולים שטופלו בשיטת גת גורן אך ללא הצלחה ופנו אלי לניתוח אנדוסקופי . אגב הרופאים גת וגורן אינם אורולוגים האחד גניקולוג והשני רנטגנולוג.

08/10/2012 | 10:35 | מאת: izik

דר כץ הנכבד. שיטת גת-גורן הוכרה בעולם גם אל לא על ידך. אין להשוות הליך צנטור אמבולטורי לניתוח. הצלחה מוכחת ללא סיכון! אז יפה לעשות לפרנסתך לא על ידי השמצות. בהצלחה

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת