טיפול בסרטן הערמונית לאחר ניתוח לפרסקופי לתיקון בק

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

26/07/2012 | 10:09 | מאת: יובל

שלום, אני בן 22 ועומד לעבור בקרוב ניתוח לתיקון בקע מפשעתי. הרופא המליץ על ניתוח באמצעות לפרסקופיה. יחד עם זאת ציין, שאם בעתיד יאובחן סרטן הערמונית, לא ניתן יהיה לבצע ניתוח והטיפול בו יבוצע בדרכים אחרות. אני מקווה שלעולם לא יאובחן אצלי סרטן הערמונית, אך חשוב לי להבין את המשמעויות והמגבלות של הניתוח שאני עומד לעבור בקרוב. תודה רבה, יובל

בניתוח בקע בגישה לאפארוסקופית שמים רשת תוך ביטנית כדי למנוע הישנות הבקע. נחשב היום לניתוח מוצלח. נכון שבעתיד במידה ויהיה צורך בניתוח בטן הרשת עלולה להפריע למנתח. ממליץ לך לחשוב רק טוב ובריאות .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת