צריבה במתן שתן

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

10/06/2012 | 21:57 | מאת: אלף

מזה שנים אני (בן 39)סובל מצריבה במתן השתן -אף פעם לא יסתי חשיבות ,כעת הנושא מפריע לי מאוד בעת מתן השתן בעיקר בערב י שלי מעין שריפה וגם תחושת חום בפין ,עשיתי בדיקת שתן ,האורולו אמר שהבדיקה תקינה -מה עושים במצב כזה שהבדיקה תקינה אבל אני ממשיך לסבול בעת מתן שתן ? אני רוצהב לציין שישנם ימים שאני מרגיש פחות את הה וישנם ימים נניח לאחר קיום יחסי מין שהשריפה בעת מתן שתן שוב מופיעה אבל זה לא קשור בהכרח .אשמח לקבל המלצה להמשך טיפול

אם הבדיקת שתן תקינה גם לאחר קיום יחסים כך שאין מדובר בדלקת.כנראה קשור למזון. אוכל חריף חמוץ או שתיה חריפה .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת