ביופסית אשך - מפשעתי

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

12/03/2012 | 12:17 | מאת: עינב

שלום, אחי בן 22 צריך לעבור ביופסית אשך דרך מפשעה בבית חולים בני ציון. הרופא אמר שהוא יתאשפז כמה ימים בבית החולים. הסיבה - חשד לסרטן.(התחיל בכאבים - ופנינו למיון) קיבל טיפול אנטיביוטי כשבוע. הכאבים פחתו. לפני כשבוע עבר בדיקת סי.טי ואולטראסאונד בבית החולים, הוחלט לבצע ביופסיה. האם זה בסדר - אשפוז של כמה ימים? ותוך כמה זמן ניתן תשובות. אשמח לקבל תשובה

כן . יש בוודאי בדיקות דם שבוצעו ,סמנים לסרטן ,לאחר קבלת התשובה הפתולוגית יוחלט על המשך טיפול.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת