כאבים ועליה ועליה בpsa אחר transurethral prostatec

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

24/02/2012 | 12:26 | מאת: פינחס

לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח transurethral prostatec אחר הניתוח הpsa עלה מ1.14 ל4.91 עדיין יש כאבים בהטלת שתן ולפעמים דם וכן כואב בתחתית הבטן הרבה פעמים ביום ועדין מתעורר לפעמים בלילה. האם זה תקין

לערכי פסא בשלב זה אין משמעות. הסיבה האפשרית לכאבי בטן תחתונה יכולה להיות חוסר ריקון השלפוחית. ממליץ להבדק ע"י הרופא המנתח.

11/03/2012 | 10:50 | מאת: פינחס

עשיתי אולטרה סאנוד על הבטן אין שאריות שטן. אולם הכאבים בתחתית הבטן הם מול מקום הניתוח שנעשה בסוף חודש ינואר. עד מתי עלול להיות כאבים? ואלו ערכים בpsa בעיתים ומתי אחרי ניתוח.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת