שאלה חשובה!

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

01/02/2012 | 18:18 | מאת: יוסי

יש לי שאלה, כבר תקופה שאני סובל מבעיות של השתנה מרובה, אני קם כמה פעמים בלילה, זרם השתן לא חזק, אני מרגיש שלא התרוקן הכל ואחרי שתי דקות שוב בא לי להשתין, לפעמים אני מרגיש דקירות בבטן התחתונה ויש לי גם כאבים בגב בגלל שאני מתאפק בלילה.. אני בן 25, יש סיכוי שזה כתוצאה מערמונית? או שזו דלקת בדרכי השתן? האם אני יכול ליטול את התרופה הטבעית של אלטמן פרוסטמד פורטה? היא מכילה דקל ננסי שעוזר, או שעדיף לטפל ע?י d מאנוז שהוכח כעוזר בדלקת בדרכי השתן?? תודה רבה..

01/02/2012 | 19:13 | מאת: יוסי

יש לציין גם שלאחרונה קשה לי להגיע לזיקפה וזה לוקח יותר זמן מבעבר..

ממליץ לך להבדק ע"י אורולוג. הפורום אינו תחליף לבדיקה רפואית .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת