ליוני ואיציק

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

25/01/2012 | 13:34 | מאת: ליאור

יוני, איציק כבר פירט על התסמונת שחשבתי שאולי אתה סובל ממנה (ובטוח אני סובל ממנה) כך שאין לי הרבה מה להוסיף.. הוא ציין את רוב המידע הרלוונטי. רק אוסיף בזה שלתסמונת רייטר (דלקת בפרקים תגובתית בשמה העדכני) ישנם עוד אוסף רב של סימפטומים.. בינהם יכולה להיות גם דלקת בערמונית..בשלפוחית..באשכים.. בשופכה עצמה ובכלל בכל חלק ממערכת המין הגברית. זה נכון שהתסמונת "תוקפת" בעיקר בטווחי הגילאים בין 20-25 אך יכולה להופיע גם בכל גיל אחר. במקרה ואין לך כאבים באגן.גב תחתון.. כפות רגליים וידיים או דלקת בעיניים.. והכאב הוא רק באיבר עצמו ובאיזור הרקטום אז הסבירות היא שלא מדובר בתסמונת זו אלא במשהו אחר.. יש לציין שדלקת בערמונית ברוב המקרים היא לא חיידקית.. זאת אומרת שלא משנה כמה בדיקות זרע תעשה.. או בדיקות דם או כל בדיקה שהיא לא ימצאו כלום.. מפני שאין חיידק.. אך ישנה דלקת.. במקרים אלו הטיפול הוא כנגד הסימפטומים.. וטיפולים אלו מגוונים ורבים ומשפיעים על כל אחד באופן שונה.. חלק מגיבים ממש טוב.. וחלק לצערי לא מגיבים כלל וממשיכים לסבול. אחד מהטיפולים החדשניים שידועים כמאוד יעילים זהו טיפול חימום הערמונית, המתבצע ע"י מכשיר מיוחד המחמם ישירות את הערמונית מבפנים.. טיפול זה ניתן באופן פרטי בכמה מקומות (מנהל הפורום הזה, ד"ר שלום כץ נותן טיפול זה באופן פרטי) וכן גם בתי חולים רמבם, ברזילי וולפסון..טיפול זה נחשב כיעיל וחדשני יחסית עם תוצאות טובות ברוב המקרים.. מקווה שהצלחתי לעזור.. הרבה בריאות ואריכות ימים! ליאור

25/01/2012 | 14:20 | מאת: יוני

ליאור, אתה איש יקר. אני מאחל לך את כל הבריאות שבעולם ומקווה שאתה בדרך להחלמה מלאה ולסוף הסיפור הזה. האינפורמציה שנתת יעילה מאוד ועושה רושם שעברת לצערי יותר מידי, מה שגרם לך לדעת יוצר ממה שצריך.. אצלי כאמור המצב מעט שונה, כי (טפו טפו) אין לי סיפטומים הקשורים לפרקים, גב, עיניים. רובם ככולם נשארים באזור אבר המין. עם זאת אפשר להוסיף למשוואה עייפות וחולשה, בעיקר לאחרונה. אני אמשיך לברר ולבדוק וכנראה שאפנה לחוות דעת נוספת אצל רופא עור ומין או אורולוג נוסף טרם אתיחל בטיפול שהומלץ לי. רפואה שלמה ידידי. אעדכן בהתפתחויות יוני

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת