הערמונית לאחר ניתוח, ו-או, אידוי הערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

16/11/2011 | 12:09 | מאת: אליצור

בביקור אצל אורולוג נאמר לי שאם אעשה ניתוח ו-או אידוי לערמונית, אחר כך, הערמונית חדלה לתפקד , וקיום יחסי מין, לא יהיה נוזל זרע אבקש לדעת מדוע לא יהיה נוזל זרע לאחר הניתוח, ו-או, האידוי של הערמונית? האם יש טיפול בערמונית שלא גורם נזק לערמונית? תודה אליצור

חבל שלא שאלת את הרופא בזמן שהסביר לך את תהליך הניתוח. בכל אופן הכמות של נוזל הזרע פחותה והפליטה ברב המקרים היא אחורית לשלפוחית השתן ונוזל הזרע יוצא עם מתן השתן. יש טיפול בחימןם לערמונית הנקרא היפרטרמיה או טרמוטרפיה אשר איננו גורם נזק לערמונית כפי שנגרם בניתוח.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת