כמה שאלות בקשר לטיפול

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

10/10/2011 | 22:52 | מאת: יוסי

שלום ד"ר כץ ושנה טובה, רציתי לשאול כמה שאלות ברשותך,אני בן 29 וסובל מהערמונית כבר 10 שנים לסרוגין 1.במידה ואני מגיע למרפאה שלך מה קורה שם חוץ מלשמוע מה כואב לי? כאלו יש טיפול כבר בפגישה הראשונה או רק הוראות ומעקב עתידי ? 2.במידה וצריך לקחת ביופסה מהערמונית אתה לוקח בעצמך או מפנה למקום אחר? 4.האם אנטיביוטיקות שצורכים במשך תקופה ארוכה לא פוגעים בסוף בדברים אחרים כמו המערכת החיסונית עצמה ועוד דברים שאני לא יודע להגיד עליהם? 3.נגיד ולא בא לי על כל הטיפולים המתמשכים האלו וכבר 10 שנים שאני לא חיי כמו בן אדם ועכשיו זה השנים כיביכול הכי יפות שלי וואלה אני לא יוצא מהבית לא עובד לא כלום בגלל הבעיה הארורה הזאת יש מצב להוריד את הערמונית בידיעה שלא יהיה לי ילדים (אפשר לאמץ) אבל בביטחון שזה לא יפגע לי בדברים אחרים שהבנתי שיש סיכוי גדול שיקרו ואז באמת יהיה עדיף למות? חג שמח ושנה טובה (נתראה בקרוב...)

חג שמח ולהתראות

13/10/2011 | 00:34 | מאת: יוסי

13/12/2011 | 15:29 | מאת: דוד

גם אני סובל כמוך.תכתוב לי ונדבר .נמצא פתרון.יש אפשרות לניתוח ,אבל חייבים מישהו "תותח".

02/05/2012 | 08:44 | מאת: יוסי

ותנחש איך ? דרך האינטרנט התחלתי לחפש ובסוף מצאתי כדורים שהעבירו לי את הבעיה הזאת כרגע נכון לעכשיו תודה לאל הכל בסדר אשמח לתת לך את שם הכדורים אם תרצה לי זה עזר . בהצלחה ושתיהיה בריא

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת