מנסה להבין איך הגוף מתפקד אחרי כריתת ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

12/09/2011 | 15:23 | מאת: ערן

שלום רב, יש לי שאלה תיאורטית אם אפשר. למיטב הבנתי, הערמונית מייצרת את נוזל השופכה והאשכים מייצרים את הזרעונים. תפקידו של הנוזל המיוצר בערמונית הוא לנייד את הזרעונים החוצה בשעת פליטתם. מה קורה בגוף אחרי כריתת ערמונית? האם עקב כריתת הערמונית הגבר הופך לעקר? האם האשכים מפסיקים לייצר זרעונים? אם לא - האם יש לזרעונים דרך לצאת מהגוף? האם לעתים לאחר כריתת ערמונית, עולה צורך לכרות גם את האשכים? תודה רבה, ערן

לאחר כריתת ערמונית שפירה הגסבר איננו עקר הזרעטנים יוצאים בעת השפיכה. הסיכויים להפרות נמוכים יותר. אין צורך לכרות את האשכים

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת