כאבים לא מוסברים

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

14/07/2011 | 21:22 | מאת: בן

ד"ר יקר, אני בן 20 בלי מחלות כרוניות מסויימות. לפני כשבוע החלו לי בחילות לאורך כל היום. לפני כשלושה ימים מצאתי עצמי עם כאבים חדים מאוד בבטן החתחונה משמאל לרמה שפוניתי למיון באמצעות אמבולנס. בחדר המיון שללו בעיות אשכים (שאליהם הוקרן הכאב) באמצעות בדיקה אורולוגית ואולטרסאונד. כמו כן בדיקות שתן ודם תקינות. שוחררתי מהמיון ללא כל אבחנה, ואתמול בלילה חוויתי התקף כאב נוסף ומצאתי עצמי במיון שנית. שוב כל הבדיקות תקינות אך בבדיקה רקטלית הרגשתי כאב בבלוטת הערמונית. כמו כן לאחר הבדיקה חזרו הכאבים בבטן. מהמיון שוחררתי לאחר ששמונה רופאים התייעצו במקרה שלי ולא ידעו מה להחליט. ברצוני לציין שבכל אחת מהפעמים שהחלו להופיע הכאבים בבטן התחתונה הייתי לפני אקט מיני והכאבים החלו יחד עם זיקפה וגירוי. לשאלתי, האם יש סיכוי לקשר בין הכאבים בבטן לבעיה בבלוטה? לא היה לי חום בבדיקות שעברתי ואין לי קשיים בהטלת שתן כך שהסימפטומים אינם אופיינים לדלקת בבלוטה. תודה על העזרה.

קשה לי להתמודד עם 8 רופאים שבדקו אותך. אולם אפשר לחשוב על סבב של האשך .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת