ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

28/06/2011 | 15:40 | מאת: דורון

שלום ד"ר כץ אני ערך ביופסיה ונמצא סרטן שלב 6 בבלוטת הערמונית. אנחנו בדילמה האם לערוך ניתוח או לחלופין הקרנות בלבד. הבנו כי: לניתוח עלולות להיות תופעות לוואי למרות שבמידה והגידול חוזר ניתן לערוך הקרנות להקרנות תופעות לוואי נמוכות יחסית אך במידה וייכשלו לא ניתן יהיה לנתח. האם דברי נכונים? מה הסיכויים לתופעות הלוואי של הניתוח? האם קיימת המלצה ברורה במצב הזה?

אמרת דברים נכונים. חסרים פרטים נוספים כגון גיל מחלות נלוות ורק אז ניתן לשקול איזה טיפול מתאים.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת