עזרה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

22/06/2011 | 11:18 | מאת: אילן

שלום רב, ברצוני לקבל חוות דעת למצבי, אני בן 26 היום, בערך בגיל 21 התחילו לי כאבים חזקים באיזור המפשעה והגב התחתון , הכאבים הללו(כאילו מישהו דוקר אותי בגב התחתון בכל תזוזה של הרגל, או דקירות באיזור החיבור של הרגל לאגן כאב פנימי שקשה להסביר) היו מופיעים בעיקר אחרי מאמץ והיו נעלמים וחוזרים בתקופות שונות הם היו נמשכים כמספר ימים אחת לחודש או יותר ,לעיתים יותר רחוקות הייתי מרגיש צריבה בעת מתן שתן מעין דקירה , הייתי פעיל מאד מבחינה פיזית -ספורט , במשך השנים ניסיתי לבדוק את הבעיה הזו הלכתי לאורתופדים צילומים אולטראשאונדים ולא מצאו אצלי שום דבר ולא עזרו לי לטפל בבעיה שלי שנמשכת עד היום, העדיפו לתת לי הפניה לפזיותרפיה כל פעם כי לא ראו כלום , מעולם לא הפנו אותי לאורולוג לבדוק את בלוטת הערמונית , רציתי לדעת האם כאבים כאלו יכולים לנבוע מדלקת בבלוטה והאם זה הגיוני שבמשך שנים אני סובל מהבעיה והיא חוזרת בתקופות שונות או לאחר מאמץ, כיצד דלקת כזו מאובחנת ? האם בדיקות דם לא אמורות להצביע על בעיה ולכוון רופא משפחה או כל רופא אחר להפנות אותי לאורולוג שיבדוק לפחות דלקת כזו ?!? אציין גם שבאחרונה עברתי אולטראסאונד ובו הכל תקין מבחינת האיברים באיזור בטן התחתונה מלבד הטחול שהוא מעט מוגדל . לתשובתך אודה, מיותר לציין שאני כבר ממש מתוסכל מהמצב שכן הוא נמשך שנים ומונע ממני פעילות ספורט

במידה והאורטופד לא מצא בעיה בפרקי ירכיים ממליץ לך להבדק ע"י אורולוג.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת